Current Affairs 18 February 2021 | Current Affairs 2021

 Current Affairs 18 February 2021 | Current Affairs 2021 :

Hello Study95 Readers , we updated ' Current Affairs 18 February 2021 'for your exam.  Current Affairs 2021  , it will also boost your General Knowledge for your competitive examinations. You can read other Sets from below posts. you can give your  feedback in comment box. These Current GK Questions are important for every exam . Attempt Quiz of February 2021 Current Affairs

Current Affairs  February 2021


Current Affairs 18 February 2021 

Q1) Pulguru Venkata Sanjay Kumar has become the new Chief Justice of which state's High Court ? 

Ans. Manipur.


Q2) What has the IPL team Kings XI Punjab changed its name to ? 

Ans. Punjab kings .


Q3) Who has launched Jute Seed Distribution Scheme ?

 Ans. Smriti Irani .


Q4) When is the 74th foundation day of Delhi Police celebrated ? 

Ans. 16 February.


Q5) Which country's team became the first team to win 100 international matches in T20 cricket

Ans. Pakistan

Q6) Who has launched 'E Cantonment Portal' ? 

Ans. Rajnath Singh .


Q7) Foreign Secretary Harshvardhan Shringla will go on a two-day visit to which country ?

Ans. Russia .


Q8) Which former wicketkeeper batsman of the Indian cricket team has retired from all formats ? 

Ans. Naman Ojha .


Q9) Who has become the new Director General of Special Assembly of ISA ? 

Ans. Ajay Mathur. 


Q.10. Which sports authority is allowed to fly drones for live streaming

Ans. Board of Control for Cricket in India.


Current Affairs 2021 , Current Affairs 18 February 2021 , Read All Important General Knowledge Questions.


Post a comment

0 Comments