Daily Current Affairs 6 June 2022 - Study95

 Daily Current Affairs 6 June 2022 :

Hello Readers here you will read Daily Current Affairs 6 June 2022. All these Questions are important for Exams. You can check other Current Affairs. You can connect with us for dose of Current Affairs.

Daily Current Affairs June 2022

 Daily Current Affairs 6 June 2022  :-


Q. 1) Recently in which country the world's largest plant has been discovered ? 

Answer - In Australia. 


Q. 2) Who has received the Times Business Award 2022 ?

Answer - Rashmi Sahoo. 


Q. 3) Which day is celebrated all over the world on 5th June 2022 ?  

Answer - World Environment Day.


 Q. 4) What is the rank of Indian Institute of Science Bangalore in the Asia University Rankings 2022 released by Times Higher Education ?

 Answer  - 42nd Rank.


Q. 5) Which state government has decided to introduce e-stamp instead of paper stamp ?

Answer - Punjab State Government.


Q. 6) India and which country have signed an agreement for strong cooperation on water action ?

Answer - Canada.


Q. 7) Who has been appointed as the Director General of National Informatics Center recently ? 

Answer - Rajesh Gera.


Q. 8) India and which country have recently signed a “Vision Statement” ? 

Answer - Israel.


Daily Current Affairs 6 June 2022 , Daily Current Affairs , June 2022 Current Affairs.

Post a Comment

0 Comments