Daily Current Affairs 3 July 2021 - Study95

 Daily Current Affairs 3 July 2021 :

Hello Students you can read Daily Current Affairs 3 July 2021 Updated below. And You can Read Monthly Current Affairs. Current Affairs Questions and Answers. 3 July 2021 Current Affairs. Current General Knowledge Question Answer.

3 July 2021 Current Affairs



3 July 2021 Current Affairs :-

 

1) Who has become the New DGP of Uttar Pradesh Police  ?
Ans. Mukul Goel.


2) Which state Government has launched " New IT Policy " for 2021-2024  ?
Ans. Andhra Pradesh.


3) Name the Indian Navy Athlete who has qualified for Tokyo Olympics  ?
Ans. MP Jabir.


4) Which fruit species " Latico " has been exported from Guwahati to Dubai  ?
Ans. Grapes.

5) Recently at which station the Indian Railways has established fresh water tunnel Aquarium for the first time  ?
Ans. Bengaluru.


6) Recently, M PraSannan passed away he was famous  ?
Ans. Footballer.


7) Which bank has launched " Salute Doctors  " the most comprehensive solution for doctors  ?
Ans. ICICI Bank.


8) With which country has India recently exchanged the list of Prisoners ?
Ans. Pakistan.



Daily Current AffairsCurrent Affairs 3 July 2021 , 3 July 2021 Current Affairs.

Post a Comment

0 Comments