Current Affairs September 2022 Questions - Study95

 Current Affairs September 2022 Questions :

Hello Readers here you will read Current Affairs September 2022 Questions. Current Knowledge is important for competitive Exams. September 2022 First Week Current Affairs Questions and Answers.

 
Current Affairs September 2022

Current Affairs September 2022 Questions :-


Q1) Which film has been honored with the Filmfare Award at the Filmfare Awards 2022 ?
Ans. Sher Shaah.


Q2) Which actor has been awarded the Best Actor at the Filmfare Awards 2022 ?
Ans. Ranveer Singh (for the film '83').



Q3) Tata Steel has tied up with the Punjab state government to set up a steel plant in which city of Punjab ?
Ans. Ludhiana.


Q4) Who has been appointed as the CEO of 'Parliament TV' recently ?
Ans. Utpal Kumar Singh.


Q5) Which Cambodian psychiatrist has been honored with the 64th Ramon Magsaysay Award 2022 ?
Ans. Sothiara Chhim.


Q6) Who has received an Emmy Award for voice in the documentary 'Our Great National Parks' ?
Ans. Barack Obama.



Q7) Who is the author of the book Whale the Heart Speaks: Memoirs of Ecardiologists ?
Ans. Upendra Kaul.


Q8) In which country has the first statue of 'Swami Vivekananda' been installed recently ?
Ans. In America.

Read More >>

 1) Current Affairs June 2022 Questions

2) Current Affairs April 2022 Questions 

3) Current Affairs August 2022 Questions


Post a Comment

0 Comments