Daily Current Affairs 28 December 2022 - Study95

Daily Current Affairs 28 December 2022 :

Hello Study95 Readers here you will read Daily Current Affairs 28 December 2022. You are all aware of the importance of current events in competitive exams.

 

Current Affairs 28 December 2022

 Daily Current Affairs 28 December 2022 :-

 

Q1) Who has been appointed as the Chairman of NHAI ?

Ans. Santosh Kumar Yadav.

 

Q2) Who has been appointed as the vice-chairman of Delhi Development Authority ?

Ans. Subhasis Panda. 

 

 Q3) Which has become the first state to make wearing masks mandatory in public places ?

Ans. Karnataka State.



Q4) Which state government has launched the 'Balasnehi' buses initiative to rehabilitate street children ?

Ans.  Maharashtra State Government.

 

Q5) Which company has launched investor education platform Routes?

Ans. HDFC Securities.



Q6) India has achieved the achievement of making more than how many crore Ayushman Bharat health identity cards-Aura cards ?

Ans.  More than 30 crores.



Q7) Who has won the 30th 'Eklavya Puraskar' recently ?

Ans. Swati Singh.


Q8) How many medals have been won by the Indian junior archery team in the Asia Cup held in Sharjah ?

Ans.  9 Medals.

 

Read More  >

1) Current Affairs 26 December 2022

2) September 2022 First Week Current Affairs

3) Current Affairs August 2022


Daily Current Affairs , Daily Current Affairs 28 December 2022 , Current Affairs 28 December 2022.

Post a Comment

0 Comments