Daily Current Affairs 31 December 2022 - Study95

 Daily Current Affairs 31 December 2022

Hello Study95 Readers here you will read Daily Current Affairs 31 December 2022. If you are preparing for competitive exams, you should prepare current general knowledge questions.

Current Affairs 31 December 2022

Daily Current Affairs 31 December 2022 :- 

Q1) Free trade agreement has come into force between India and which country ?
Ans. Australia.

Q2) With which country India has announced to build 'Mongla Port' ?
Ans. Bangladesh.

Q3) Which has become the first state to pass 'Lokayukta Bill 2022' ?
Ans. Maharashtra.

Q4) Who has been appointed as the Engineer-in-Chief of the Army ?
Ans. Arvind Walia.

Q5) In which state India and ADB have signed an MoU to improve urban services ?
Ans. In the state of Tamil Nadu.


Q6) Which country's former footballer legend Pele has passed away recently ?
Ans. Brazil.

Q7) Which player of India has been nominated for "ICC Men's Emerging Cricketer of the Year 2022"?
Ans. Arshdeep Singh.

Q8) Who has been appointed as advisor to the Chief Minister of Gujarat State ?
Ans. 'Hasmukh Adhiya'.

 

Read More  >

1) Current Affairs 28 December 2022

2) Current Affairs 26 December 2022

3) September 2022 First Week Current Affairs

4) Current Affairs August 2022


Post a Comment

0 Comments